elmophoto

By: ejat elmo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 19-Mar-2009 18:42 Email | Share | | Bookmark
From Taiping With Love...



Monday, 9-Feb-2009 09:32 Email | Share | | Bookmark
M a l a c c a (part 2)
















Wednesday, 4-Feb-2009 10:00 Email | Share | | Bookmark
M a l a c c a (Part 1)

Helo everybody

Entry kali ni adalah mase aku ngan famely pergi cuti-cuti Malaysia kat Melaka.
Abah kate taun ni holiday dlm Malaysia je sbb duit nak gune wat rumah.mmm??
Kire ok ler.jnji dpat jalan2 ngan fmely.Trip ni time cuti Chinesse New Year ari2.
Pegi pon 2 hari je.Nak kate leteh mmg r leteh gler.Lpas 2 sesat plak 2.Adoi.
Sory x smpat upload sume.Nnt aku smbung kat Part 2 plak ek.
Nyway, enjoy d picture k.



















*for more pict description, do visit my flickrs at
http://www.flickr.com/photos/ejatelmo/


Thursday, 29-Jan-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Asean Skill Competition.Yeah!!Proud to be Malaysian!!

Salam.
Sory da lame x update.Bnyak sgt sbnarnye bnde nak update,but x de mase.
Entry carnival rakan mude, entry wedding, entry trip melake pon x upload lg.
Lpas ni nak g taiping plak.Adoi..

So,ni gamba time Asean Skill Competition kt KL.Da lame da gamba ni.
Mybe ade yg x tau psal competition ni kan?
OK.Straight to de point.Dulu time diploma dlu,aku dipilih untuk mewakili kolej aku dlam kategori Rekabentuk Grafik dlm Pertandingan Kemahiran Malaysia(PKM).
Daripada 30 lebeh prtcpnt from IPTA mcm UiTM, UTM , Politeknik n bnyak lg r.
Dri 30 lebeh, just 6 org je yg lyak pg final untuk dat compt.
Alhamdullilah,kemenangan berpihak kepade aku n sekaligus dapat Anugrah Tangan Emas (tgok entry yg lame) utk kategori Grafic Design.

Dari situ plak,aku dipilih untuh mewakili negara(Malaysia) untuk bertanding di peringkat Asean plak mcm negara Indonesia, Thailand, Vietnam, Singapura dan banyak lg.
But, kali ni x de rezeki.x dpat placing pon ape2 pingat.
But aku enjoy.Aku bangge dpt wakil Malaysia.
One of de experience yg plg bermakne in my life.
So enjoy de pic...

*sory gmbar x brape clear sbb camera cmpur2.
kali ni gamba aku bnyak sbb bkan aku yg snap..























*for more description, do visiit my flickr on :
http://www.flickr.com/photos/ejatelmo/


Tuesday, 30-Dec-2008 20:54 Email | Share | | Bookmark
Coming Soon



[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net